Zoeken
  • David Loggie

Vrolijk Pasen & lesactie

Bijgewerkt op: 5 mei


Beste golfliefhebbers, Mag ik jullie nog fijne paasdagen wensen? We zitten er tenslotte nog middenin. GVB Voor degenen die hun gvb willen halen (handicap 54): komend weekend is er een gvb weekend en ik zit met vijf personen in principe vol. Mijn voorkeur is dat ik de lessen aan kleine groepjes kan geven zodat iedereen volop de aandacht krijgt. Voor 21 en 22 mei zijn er reeds vier aanmeldingen. Wat mij betreft is zes personen het maximum per weekend. 25 en 26 juni volgt er tevens een gvb weekend. Ken jij iemand die zijn/haar gvb wil halen, dan verzoek ik je vriendelijk de aanmelding naar mijn e-mailadres te sturen zodat ik de informatie kan e-mailen. E-mail: loggiegolf@live.nl Lesactie inloop themalessen De winterlesactie ging niet door en ik meen dat ik geruime tijd geen inlooplessen heb gegeven. Wat gaan we doen? Het is zomertijd en ik ga themalessen geven op de donderdagen om 19 uur. Donderdag 28 april putten Donderdag 5 mei pitchen/chippen Donderdag 19 mei bunker Donderdag 26 mei lange ijzers

Donderdag 9 juni driver

Donderdag 23 juni moeilijke liggingen in de baan. Je betaald hiervoor slechts € 10,00 per persoon. Ben je geen lid en wil je de les volgen? Stuur dan even een whatsappje zodat de poort voor je open gedaan wordt. Voor een ieder geld, kom op tijd zodat we echt om 19 uur kunnen beginnen.

Ik heb er zin en ik hoop jullie ook, groetjes David Loggie

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven