Zoeken
  • David Loggie

Het laatste nieuws

Bijgewerkt op: 10 jun. 2021

Het is even geleden dat ik een berichtje stuurde, hoogste tijd voor een update.


GVB

Vorig weekend gaf ik een gvb weekend aan 8 deelnemers.

Ondanks het vreemde weer, regen, regen en zon is het geheel zeer goed verlopen en ik denk dat ik namens alle acht mag spreken dat het succesvol was.

Persoonlijk vind ik het ontzettend leuk om de progressie in het golfen te zien en niet te vergeten het plezier wat iedereen (en met elkaar) had. Uiteindelijk is dat het voornaamste want met ontspanning bereik je meer..

Dus meiden, dames en heren van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie gvb/baanpermissie.


Voor de geïnteresseerde, de volgende data om je op te geven voor het gvb weekend zijn

10 en 11 juli, 7 en 8 augustus.


Lessen

Les volgen geldt voor elke golfer, van beginnend tot de gevorderden. Het hoeft natuurlijk niet, het hangt van je doel af. Toch weten we allemaal hoe beter, makkelijker je golft, hoe leuker het wordt. Voorbeelden; Het is fijn om als als je leert recht te slaan of je kort spel om de green weet te verbeteren. Waarom heb je meer als 2 slagen op de green nodig om de put te maken. Momenteel heb ik iemand op les met handicap 9 hoe leuk is dat? Waarom? Omdat ik zie wat het probleem is en het geeft voldoening als de betreffende persoon mijn les begrijpt en het resultaat positief is. Daar neemt iemand les voor!


Golfreis

De golfreis heb ik uit moeten stellen omdat de horeca niet eerder geopend was en hierdoor kunnen 2 personen helaas niet mee. Het positieve nieuws is dat we morgen dan echt gaan en wat heeft iedereen er zin in!!

Totaal zijn we met elf personen en gaan genieten In de Belgische Ardennen; Five Nations & Durbuy en als toetje spelen we de golfbaan Maastricht International. Een aantal mensen gaan al jaren mee op golfreis en het is ontzettend leuk om iedereen weer te zien, dat wordt gezellig! Ter info, we zijn eerder naar Engeland, Schotland, Frankrijk, Engeland op golfreis geweest. Woensdagavond is iedereen weer thuis.


Impressie golfbaan:Clinics

Langzaam maar zeker gaat de samenleving weer open, toch houden we rekening met corona. Heb jij zin in het gezellig sportief uitje in de buitenlucht, met je vrienden, familie of werk?

Neem gerust contact met mij op, een clinic kan al aan 4 personen gegeven worden, van een uurtje tot langer.


Contact les, gvb, clinics, regrippen clubs of bestellingen?

Heb je vragen, bel of whatsapp T. 06-34533003 (vanaf donderdag a.s. weer bereikbaar) Ondertussen een e-mail kan natuurlijk wel . loggiegolf@live.nl


Verder wens ik iedereen een fijn weekend,

Hartelijke groet,


David LoggieCheck bol.com, partnerprogramma van loggie golf voor de leukste deals deze maand.108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven