Zoeken
  • David Loggie

We gaan er weer voor

Opening

Na een soort van verplichte winterslaap is de Marine Golfbaan, hoera, hoera weer geopend en zijn de golflessen weer gestart. Heerlijk om weer les te kunnen geven en iedereen weer te zien, want wat heb ik jullie gemist!


Golflessen

Denk alsjeblieft, als je niet van een huishouden bent, om de anderhalve meter afstand van elkaar vanwege Covid. Tijdens groepslessen moeten we de afstand verplicht aanhouden, maar ook buiten de lessen om op het terrein van de golfbaan.


Clinics

Normaal gesproken worden Golfclinics worden gegeven aan grotere groepen, Door Corona staan de clinics lang stil. Gezien ik les mag geven aan maximaal 4 personen kan ik enkel een clinic (les) geven aan 4 personen per keer. Eigenlijk is dit best een aardig idee voor de kleine ondernemer of als vrienden/familie uitje om kennis te maken met golf!


GVB weekend

In mei staat het eerst volgeboekte gvb weekend gepland, data van volgende gvb weekenden verwacht ik spoedig te kunnen geven. Hiervoor ben ik in afwachting van het bestuur, echter je kunt je alvast opgeven zodat ik je op de hoogte kan houden.


Golftrip

Eind april gaan we naar Five Nations Belgische Ardennen en als toetje de Maastricht International spelen. Hopelijk kan het allemaal door gaan, iedereen heeft er zin en ik hou de berichtgeving uiteraard in de gaten. We duimen, we zijn er allemaal denk ik aan toe om even eruit te gaan.


In de krant

Voor wie het gemist heeft en het leuk vindt om te lezen, afgelopen vrijdag werd dit artikel in de krant geplaatst.


Ik meen dat iedereen weer up-to-date is en wens iedereen fijne paasdagen toe en tot gauw?


Hartelijke groet,

David LoggieBol heeft een partnerprogramma waar ik bij aangesloten ben.

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven