Zoeken
  • David Loggie

Heb je er ook zo'n zin in?

Bijgewerkt op: 18 mei

We gaan het mooie weer tegemoet en wat hebben we in petto:


De gezelligste golfclinics voor jou, vrienden, collega's of werknemers. Een hapje en drankje erbij is zeker mogelijk! Alle lessen, clinics en gvb weekenden vinden in Den Helder plaats.Marine Golfclub Nieuwediep


Ga nog een stap verder en leer golfen!


Je kunt wekelijkse golflessen nemen of deelnemen aan een gvb cursus in twee dagen. De gvb cursus bestaat uit twee dagen les en een theorie toets ineen. Heb je een eigen groepje dan kunnen we in overleg de twee dagen afstemmen.

Voor onderstaande weekenden, zaterdag en zondag, kun je je inschrijven voor het gvb weekend. Vol is vol. De prijs hiervan is slechts € 149,00 p.p. al komen er kosten bij voor greenfee en lunches welke ik afdraag aan de golfbaan De Marine Golfbaan Nieuwediep in Den Helder.


De data van de GVB weekenden zijn:


21 en 22 mei

25 en 26 juni

23 en 24 juli

3 en 4 september

15 en 16 oktober


Je gvb halen betekent je handicap 54 halen. Met dit handicap bewijs kun je op bijna alle golfbanen ter wereld spelen.


Heb je vragen neem gerust voor informatie contact op. Inschrijven graag per e-mail, dan heb ik ook gelijk je e-mailadres zodat ik je meteen van de informatie kan voorzien.

Mijn telefoonnumer: 06-34533003 of stuur een email naar loggiegolf@live.nl

Informatie vind je op de website davidloggie.com


Ben je reeds aan het golfen en wil je je skills verbeteren of na de winterperiode goed starten met een update? Ik ben 4 dagen in de week beschikbaar!


Promofilmpje als toetje toe.
171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven