David%20Loggie_edited.jpg

DAVID LOGGIE

Golfprofessional

Voormalig Profvoetballer

Ik heet je van harte welkom op mijn site en op de golfbaan! Haal je GVB, verbeter je golfspel of volg met een groep een super gezellige, leerzame golfclinic op de Marine Golfbaan.

 

ABOUT GOLF AND YOU

Golflessen

Golflessen zijn geschikt voor de beginnende als de gevorderde golfer. Verbeter je techniek en soms is een simpele aanwijzing voldoende om jou weer op de rails te zetten. Prachtig toch, als je door golfles je spel verbetert en je handicap omlaag krijgt?

Haal je GVB in een Weekend € 149,00 * 

Haal je GVB in een weekend of in 10 wekelijkse lessen bij golfprofessional David Loggie. Op een ontspannen wijze leer jij van mij de basistechnieken van de golfsport. Neem contact op en doe mee!

Wanneer?  De volgende weekenden zijn er nog plaats om deel te nemen

25 en 26 juni 

23 en 24 juli

Golfclinics


personeelsuitjes, sportteams, familie en vriendengroepen

Op zoek naar een event? Kom kennis maken met de golfsport.  Op een ontspannen wijze leer ik de  groep de basistechnieken en gaan jullie echt golfen. Bij een golfclinic hoort ook een hapje en drankje toch?

Kom meer te weten over mijn aankomende lessen, informeer vrijblijvend

 

GVB weekenden, golflessen en clinics vinden op de Marine Golfclub Nieuwediep,         

Den Helder plaats

 

Recensies

De didactisch sterke David  Loggie is in staat om een ieder op zijn  (golf)niveau optimaal te verbeteren en daarbij de cursisten in hun waarde te laten. Hij is flexibel in de aanpassing van de lessen oa. bij slechte weersomstandigheden en afzegging van cursisten.

P. Dros

De lessen van David Loggie hebben mij geholpen, ondanks mijn knieblessure, toch op een prettige gezonde manier met golf bezig te zijn. Gedurende de lessen geeft hij aanwijzingen om mijn knie te ontlasten zonder dat dit ten kosten gaat van mijn techniek. Sterker de laatste tijd is mijn techniek zodanig verbeterd dat mijn swing constanter is en met meer vertrouwen de baan in ga.

R. Scheephorst

Als je met David op de golfbaan bent wordt je niet alleen een betere speler maar geeft ook veel praktische tips en geeft jou het prettige gevoel dat je nog meer plezier in het golfen krijgt. David wil met jou mogelijkheden je optimaal laten presteren. Kortom hij kijkt naar wat je kunt en niet wat je graag zou willen (bijv. handicap 0) Daarnaast is het een gezellige Schot.

A. Sikking